A bevásárlókosarad jelenleg még üres.
Belépés / Regisztráció Megtakarítás kalkulátor Titkok és tanácsok
Jelentés: Az Ön böngészője nem engedélyezi a cookie fájlok használatát. A vásárláshoz mindenképpen szükség van erre a funkcióra. Módosítsa a böngésző beállításait!

Víztakarékos zuhanyfejek

Víztakarékos zuhanyfej (fehér)

Elérhetőség: Azonnal szállítható!

Bruttó ár: 2 990 Ft (2 354 Ft + ÁFA)

db
Vásárolj kockázat nélkül,
30 napos egyedülálló garanciával!

Víztakarékos termék leírása:

Jellemzők

  • Valódi vízmegtakarítás: 9.052 liter/fő/év (Hogyan számoltunk?)
  • Típus: Fehér
  • Ajánlott felhasználási hely: zuhanyzás
  • Méret: 19,5 x 6,5 x 3,7 cm (magasság x szélesség x mélység)

Víztakarékos zuhanyfej fehér színben bemutatása

A kellemes tusolás élménye és az alacsony vízfogyasztás nem zárják ki egymást! Sokan nem gondolnak arra, hogy kevesebb vízfogyasztással mennyi pénzt lehet megspórolni. Ugyanakkor ezzel a szabadalmaztatott víztakarékos zuhanyfejjel nem szükséges a zuhanyzási szokásokon változtatni és a komfortérzet sem csökken. A különbség mindössze csak az alacsonyabb víz- és csatornadíjban, illetve a kevesebb melegvíz-használat miatt a mérsékeltebb energiafogyasztásban mutatkozik meg.

A különleges "turbulens áramlás" technológia biztosítja, hogy percenként 8 millió vízcsepp képződjön a zuhanyfejben. A víz nagyobb nyomással áramlik ki a zuhanyrózsából, így biztosítva az akár 50 %-kal alacsonyabb vízfogyasztást a hagyományos tusolófejekhez képest.

Régebbi típusú, átfolyásos bojlereknél elképzelhető, hogy az alacsony, 5-7 liter/perc átfolyás esetén nem kapcsol be a készülék, és nem biztosít melegvizet, de ez a jelenség nagyon ritkán fordul elő.

Csomag tartalma:

  • 1 db zuhanyfej
  • 2 db tartalék tömítő gyűrű
  • 1 db extra víztakarékos szórófej betét

A zuhanyfejben egy víztakarékos, normál áteresztésű szórófej betét található. Amennyiben tovább szeretné csökkenteni a vízfogyasztást beszerelheti a csomagban található másik szórófej betétet, mely tovább csökkenti a vízfogyasztást.

A szórófej betét cseréjéhez csavarja el a zuhanyfej végén található fejet. A szállítás miatt a gyárban szorosan ráhúzzák a zuhanyfej fejét. Amennyiben kézi erővel nem tudja lecsavarni, használjon hozzá szerszámot.

Fogyasztói vélemények:

Először kicsit szokatlan volt, mert tényleg elég jól permetezi a vizet, de valóban lényegesen kevesebb vízzel megy már a zuhanyzás!
Stufi - hétfő, 2014 nov. 24

Kérjük, jelentkezz be! Ezt követően szólhatsz hozzá a termékhez.