A bevásárlókosarad jelenleg még üres.
Belépés / Regisztráció Megtakarítás kalkulátor Titkok és tanácsok
Jelentés: Az Ön böngészője nem engedélyezi a cookie fájlok használatát. A vásárláshoz mindenképpen szükség van erre a funkcióra. Módosítsa a böngésző beállításait!

Szűkítők
Rendezési elv:

1 390 Ft
Víztakarékos csap- és zuhanybetét (2+1 db)

A csapba és a zuhanyfejbe szerelhető szűkítő betét használatával kb. 30%-kal kevesebb víz folyik át a csapon illetve a zuhanyfejen. Felszerelése nem okoz nehézséget. Csomag tartalma: 2 csapszűkítő, 1 db zuhanyszűkítő betét.

db
590 Ft
Zuhanyfej szűkítő betét (6liter/perc)

Műanyag, víztakarékos szűkítő betét, mely 6 liter/percben maximalizálja a zuhanyfejen átfolyó víz mennyiségét. A betétet a gégecső és a zuhanyfej közé könnyen felszerelhető.

db
590 Ft
Zuhanyfej szűkítő betét (8liter/perc)

Műanyag, víztakarékos szűkítő betét, mely 8 liter/percben maximalizálja a zuhanyfejen átfolyó víz mennyiségét. A betétet a gégecső és a zuhanyfej közé könnyen felszerelhető.

db
1 590 Ft
Zuhanyfej szűkítő csatlakozó (6liter/perc)

A gégecső és a csaptelep közé beszerelhető víztakarékos, fémből készült csatlakozó, mely 6 liter/percben maximalizálja az átfolyást. Használatával jelentős mennyiségű vizet spórolhatsz meg.

db
1 590 Ft
Zuhanyfej szűkítő csatlakozó (8liter/perc)

A gégecső és a csaptelep közé beszerelhető víztakarékos, fémből készült csatlakozó, mely 8 liter/percben maximalizálja az átfolyást. Használatával jelentős mennyiségű vizet spórolhatsz meg.

db