A bevásárlókosarad jelenleg még üres.
Belépés / Regisztráció Megtakarítás kalkulátor Titkok és tanácsok
Jelentés: Az Ön böngészője nem engedélyezi a cookie fájlok használatát. A vásárláshoz mindenképpen szükség van erre a funkcióra. Módosítsa a böngésző beállításait!

One Touch perlátorok

One touch mozgatható fejű perlátor

Elérhetőség: Azonnal szállítható!

Bruttó ár: 3 490 Ft (2 748 Ft + ÁFA)

db
Vásárolj kockázat nélkül,
30 napos egyedülálló garanciával!

Víztakarékos termék leírása:

Jellemzők

  • Valódi vízmegtakarítás: 4.562 liter/fő/év (Hogyan számoltunk?)
  • Típus: Érintőgombos, normál vízsugár, M24-es, külső mentes csaphoz
  • Ajánlott felhasználási hely: Konyha
  • Méret: 24 x 38 mm (szélesség x magasság)

Forgatható fejű One Touch perlátor bemutatása

A perlátorok a csaptelep végén található vízrendezők, melyeket könnyen víztakarékos (kevesebb maximális vízátfolyást eredményező) perlátorra cserélhetsz. Ezzel jelentős víz- és energiamegtakarítás érhető el anélkül, hogy vízhasználati szokásaidon változtatni kellene.

A Hihippo One Touch érintős perlátor a víztakarékos perlátorok csúcsmodellje. A perlátor alsó felén található apró gomb megnyomásával egyetlen érintéssel megnyitja vagy elzárja a víz útját. Ez a megoldás rendkívül higiénikus, hiszen ez a kis gomb minden egyes használatkor automatikusan tisztul, ellentétben a csap karjával. A víz csak akkor folyik, mikor valóban szükséges. A víztakarékos kialakításának köszönhetően pedig eleve kevesebb viz folyik át rajta (maximális áteresztőképesség 48%-kal csökken).

Mozgatható fejének köszönhetően a vízsugár irányítható. Így tökéletes választás a konyhai, kézi mosogatáshoz!

Hogyan szereld fel a víztakarékos perlátorodat?

Cseréld ki a csaptelepben található korábbi perlátort a víztakarékos Hihippo érintőgombos perlátorra. A perlátor közepén található kis gomb megnyomásával azonnal nyitod vagy zárod a csapból kifolyó vizet. Csak 1x kell beállítanod a kívánt hőmérsékletet és vízerősséget. Után csak az érintőgombot kell használod.

Fontos! A perlátor külső mentes, így átalakító nélkül M24-es típusú csaphoz használható. Amennyiben a terméket M22-es csaptelepnél szeretné használni, vásárolnia kell hozzá 1 átalakító gyűrűt.

Csaptelep tipusok

Videó


Fogyasztói vélemények:

Még senki sem írt véleményt erről a termékről.

Kérjük, jelentkezz be! Ezt követően szólhatsz hozzá a termékhez.