A bevásárlókosarad jelenleg még üres.
Belépés / Regisztráció Megtakarítás kalkulátor Titkok és tanácsok
Jelentés: Az Ön böngészője nem engedélyezi a cookie fájlok használatát. A vásárláshoz mindenképpen szükség van erre a funkcióra. Módosítsa a böngésző beállításait!

Lopásvédett perlátorok

Víztakarékos perlátor lopásvédelemmel (belső menetes, vegyes)

Elérhetőség: Azonnal szállítható!

Bruttó ár: 1 990 Ft (1 567 Ft + ÁFA)

db
Vásárolj kockázat nélkül,
30 napos egyedülálló garanciával!

Víztakarékos termék leírása:

Jellemzők

  • Valódi vízmegtakarítás: 1.825 - 5.475 liter/fő/év (Hogyan számoltunk?)
  • Típus: Lopásvédett, fix átfolyású, normál v spray vízsugárral, M22-es
  • Ajánlott felhasználási hely: WC, fürdőszoba, konyha (átfolyástól függően)
  • Méret: 2 x 2,4 cm (magasság x átmérő)

Lopásvédett, belső mentes perlátor bemutatása

Eleged van abból, hogy a ellopják a csap végén található perlátort? Biztosítani szeretnéd, hogy az újonnan vásárolt víztakarékos perlátort ne szerelhesse le senki? Amennyiben közös helyiségbe vásárolod a perlátorokat érdemes lopásvédelemmel ellátott verziót választanod! A lopásvédett víztakarékos perlátort elsősorban szállodákba, panziókba, közintézményekbe ajánljuk.

Mitől lopásálló ez a perlátor típus? A perlátor kettő fémgyűrűvel van ellátva. A belső fémgyűrű tartja a perlátor betétet, a külső fémgyűrű pedig elfordul a belső fémgyűrű  körül. A belső fémgyűrűt pedig csak egy speciális kulcs felhasználásával lehet rácsavarni a csapra. A kialakításának köszönhetően a speciális kulcs nélkül nem lehet lecsavarni a perlátort. Hiába fogják meg szerszámokkal; a külső fémygyűrű csak körbe-körbe fog forogni. A belső fémgyűrű pedig nem csavarodik ki.

A víztakarékos perlátorok ára rövid idő alatt megtérül. Hiszen használatával egyszerre csökkentheted a fizetendő víz- és csatornadíjadat. Mivel a perlátor a melegvíz-fogyasztásodat is csökkenti, ezért a gáz- vagy villanyszámlád is lejjebb fog kúszni!

A lenti kép alapján azonosítsd a csaptelepek típusát, amihez lopásvédett vízadagolót kívánsz vásárolni. Az M22-es csapokhoz belső mentes fémgyűrűt, az M24-es csapokhoz külső mentes fémgyűrűt kell választanod! Az itt található termék csak M22-es csaphoz szerelhető fel!

Fontos! Ha lopásvédett perlátort rendelsz, akkor a megjegyzés rovatban ne felejtsd el megjelölni szövegesen, hogy milyen átfolyású perlátor betétet (2,3,4 v 6 liter/perc)  küldjünk hozzá!

Csomag tartalma

1 db perlátor betét (választható fix átfolyású)
1 db tömítő gyűrű
1 db lopásvédett fémgyűrű (külső menetes M24-es csapokhoz VAGY belső menetes M22 csapokhoz)
1 db kis kulcs a lopásvédett fémgyűrű fel- és leszereléséhez

Felszerelése

A csere rendkívül egyszerű, bárki el tudja végezni. Köztük Te is! Csavard le a csap végén található fémgyűrűt fogó segítségével. Helyezd bele a víztakarékos perlátort az új lopásvédett fémgyűrűbe, majd a tömítő gyűrűt helyezd rá a perlátor tetejére. Ne felejtsd el, hogy a régi tömítő gyűrűt előtte el kell távolítanod. Ezt követően csavard vissza a csapra a fémgyűrűt a speciális kulcs segítségével. Ügyelj arra, hogy a tömítő gyűrű megfelelően illeszkedjen. A tömítő gyűrű nem megfelelő illeszkedése esetén a perlátor környékén víz fog szivárogni. Ilyenkor csak meg kell igazítani a tömítőt, és tökéletesen fog működni a perlátor.

Csaptelep tipusok

Fogyasztói vélemények:

Még senki sem írt véleményt erről a termékről.

Kérjük, jelentkezz be! Ezt követően szólhatsz hozzá a termékhez.