A bevásárlókosarad jelenleg még üres.
Belépés / Regisztráció Megtakarítás kalkulátor Titkok és tanácsok
Jelentés: Az Ön böngészője nem engedélyezi a cookie fájlok használatát. A vásárláshoz mindenképpen szükség van erre a funkcióra. Módosítsa a böngésző beállításait!

Fix átfolyású perlátorok

Víztakarékos perlátor fémgyűrűvel (külső,3liter)

Elérhetőség: Azonnal szállítható!

Bruttó ár: 1 490 Ft (1 173 Ft + ÁFA)

db
Vásárolj kockázat nélkül,
30 napos egyedülálló garanciával!

Víztakarékos termék leírása:

Jellemzők

  • Valódi vízmegtakarítás: 4.563 liter/fő/év (Hogyan számoltunk?)
  • Típus: fix átfolyású, spray vízsugár, M24-es, külső menetes csaphoz
  • Ajánlott felhasználási hely: WC, fürdőszoba
  • Méret: 18 x 24 mm (magasság x átmérő)

Víztakarékos perlátor (3liter/perc) külső mentes fémgyűrűvel bemutatása

A perlátor tulajdonképpen egy vízrendező, amely a csapból kiáramló víz mozgási energiáját felhasználva levegővel dúsítja fel a vízsugarat. Ennek a kis eszköznek a segítségével úgy érzékeljük, mintha a valóságosnál több víz folyna ki a csapból. Lényegében minden csaptelep végén található perlátor, csakhogy ezeket alapesetben nem víztakarékosra gyártják. Egy hagyományos csapon keresztül maximum 12-15 liter víz folyik át percenként.

A víztakarékos perlátorok ezzel szemben teljesen kinyitott csapnál is mindössze 2-6 litert engednek át percenként. A vízfogyasztási szokások megváltoztatása nélkül ezzel az aprócska berendezéssel drasztikus vízmegtakarítást érhetsz el!

A lenti kép alapján azonosítsd a csaptelepek típusát, amihez víztakarékos vízrendezőt kívánsz vásárolni. Az M22-es csapokhoz belső mentes fémgyűrűt, az M24-es csapokhoz külső mentes fémgyűrűt kell választanod! Az itt található termék csak M24-es csaphoz szerelhető fel!

Felszerelése

A csere rendkívül egyszerű, bárki el tudja végezni. Köztük Te is! Csavard le a csap végén található fémgyűrűt fogó segítségével. Helyezd bele a víztakarékos perlátort az új fémgyűrűbe, majd a tömítő gyűrűt helyezd rá a perlátor tetejére. Ne felejtsd el, hogy a régi tömítő gyűrűt előtte el kell távolítanod. Ezt követően csavard vissza a csapra a fémgyűrűt. Ügyelj arra, hogy a tömítő gyűrű megfelelően illeszkedjen. A tömítő gyűrű nem megfelelő illeszkedése esetén a perlátor környékén víz fog szivárogni. Ilyenkor csak meg kell igazítani a tömítőt, és tökéletesen fog működni a perlátor.

Csaptelep tipusok

Fogyasztói vélemények:

Még senki sem írt véleményt erről a termékről.

Kérjük, jelentkezz be! Ezt követően szólhatsz hozzá a termékhez.