A bevásárlókosarad jelenleg még üres.
Belépés / Regisztráció Megtakarítás kalkulátor Titkok és tanácsok
Jelentés: Az Ön böngészője nem engedélyezi a cookie fájlok használatát. A vásárláshoz mindenképpen szükség van erre a funkcióra. Módosítsa a böngésző beállításait!

Fix átfolyású perlátorok

Víztakarékos perlátor (4liter/perc)

Elérhetőség: Azonnal szállítható!

Bruttó ár: 990 Ft (780 Ft + ÁFA)

db
Vásárolj kockázat nélkül,
30 napos egyedülálló garanciával!

Víztakarékos termék leírása:

Jellemzők

  • Valódi vízmegtakarítás: 3.650 liter/fő/év (Hogyan számoltunk?)
  • Típus: fix átfolyású, normál vízsugár
  • Ajánlott felhasználási hely: Fürdőszoba, konyha
  • Méret: 2 cm átmérőjű

Víztakarékos perlátor (4liter/perc) bemutatása

A perlátor tulajdonképpen egy vízrendező, amely a csapból kiáramló víz mozgási energiáját felhasználva levegővel dúsítja fel a vízsugarat. Ennek a kis eszköznek a segítségével úgy érzékeljük, mintha a valóságosnál több víz folyna ki a csapból. Lényegében minden csaptelep végén található perlátor, csakhogy ezeket alapesetben nem víztakarékosra gyártják. Egy hagyományos csapon keresztül maximum 12-15 liter víz folyik át percenként.

A víztakarékos perlátorok ezzel szemben teljesen kinyitott csapnál is mindössze 2-6 litert engednek át percenként. A vízfogyasztási szokások megváltoztatása nélkül ezzel az aprócska berendezéssel drasztikus vízmegtakarítást érhetsz el!

Alkalmazása rendkívül egyszerű, csak a csap végén található normál perlátort kell kicserélni a víztakarékos típusra. Ez nem igényel különösebb szerelést, és egy pillanat alatt elvégezhető. A víztakarékos perlátorok ára rövid idő alatt megtérül. Hiszen használatával egyszerre csökkentheted a fizetendő víz- és csatornadíjadat. Mivel a perlátor a melegvíz-fogyasztásodat is csökkenti, ezért a gáz- vagy villanyszámlád is lejjebb fog kúszni!

Az általunk forgalmazott perlátorok tartós műanyagból készülnek, így ellenállnak a korróziónak. Mozgó alkatrészt nem tartalmaznak. Időtálló, kiváló minőségű termékek. Időnként azonban – mint minden perlátort  – ezt is javasolt vízkőmentesíteni.

A víztakarékos perlátorainkhoz új TÖMÍTŐ GYŰRŰt is adunk AJÁNDÉKBA.

Miért érdemes a perlátor betétet választanod?

Más webáruházakban a perlátort a fémgyűrűvel együtt árulják, de a fémgyűrűt a legritkább esetben kell lecserélni. Teljesen használható az, ami a csaptelepen van. Így nem kell külön kifizetned a fémgyűrű árát, és kevesebb hulladék képződik.

Felszerelés

Az általunk forgalmazott perlátorok a szabvány csapokhoz (M24-es és M22-es) illeszkednek. Csavard le a csap végén található fémgyűrűt villás kulcs vagy fogó segítségével. Pattintsd ki a hagyományos perlátort, és helyezd bele a víztakarékost. Igény szerint cseréld ki a régi tömítő gyűrűt az újra. A fémgyűrű leszerelésénél néha előfordul, hogy a tömítő gyűrű rátapad a csap végének a szélére, de az ujjaddal könnyen eltávolítható. Ezt követően csavard vissza a fémgyűrűt. Ügyelj arra, hogy a tömítő gyűrű megfelelően illeszkedjen. A tömítő gyűrű nem megfelelő illeszkedés esetén a perlátor környékén víz fog szivárogni. Ilyenkor csak meg kell igazítani a tömítőt, és tökéletesen fog működni a perlátor.

Csaptelep tipusok

Fogyasztói vélemények:

Grohe kád-csaptelepen 3,5l / perc folyik nálunk, tehát bevált.
Molnár Gergely - péntek, 2013 aug. 09

Kérjük, jelentkezz be! Ezt követően szólhatsz hozzá a termékhez.