A bevásárlókosarad jelenleg még üres.
Belépés / Regisztráció Megtakarítás kalkulátor Titkok és tanácsok
Jelentés: Az Ön böngészője nem engedélyezi a cookie fájlok használatát. A vásárláshoz mindenképpen szükség van erre a funkcióra. Módosítsa a böngésző beállításait!

Állítható perlátorok

Állítható perlátor, Hihippo (spray)

Elérhetőség: Azonnal szállítható!

Bruttó ár: 1 990 Ft (1 567 Ft + ÁFA)

db
Vásárolj kockázat nélkül,
30 napos egyedülálló garanciával!

Víztakarékos termék leírása:

Jellemzők

  • Valódi vízmegtakarítás: 1.825 - 5.475 liter/fő/év (Hogyan számoltunk?)
  • Típus: Állítható átfolyás (2-6 liter), spray vízsugár, M24-es, külső menetes fémgyűrű
  • Ajánlott felhasználási hely: Konyhában, fürdőszobában, WC-ben
  • Méret: M24 csaphoz, 24 x 18 (szélesség x magasság)

Állítható perlátor, Hihippo (spray) bemutatása

A perlátorok a csaptelep végén található vízrendezők. Az otthoni csapok végén található perlátorok cseréjével egyszerűen, gyorsan és olcsón csökkentheted víz- és energiaszámlád.

A szabadalmaztatott és számos termék díjat elnyert állítható átfolyású perlátorral nem szükséges elkötelezned magad egy adott vízátfolyású, víztakarékos perlátor mellett. Ezzel a perlátorral ugyanis szabadon változtathatod (2 - 6 liter/perc) a csap maximális vízáteresztését. A korábbi folyóvíz-használatodat így drasztikusan csökkentheted a vízhasználati szokásaid változtatása nélkül. A csap maximális átfolyása így 35-85% közötti mértékben csökken!

Az állítható perlátor 2 fajta vízsugár típussal érhető el. A spray-n kívül még normál változatban kapható. A spray típusú vízadagolónál két körben helyezkednek el az apró lukak, melyekből vékony sugárban jön a víz.

Hihippo perlator tipusok

Hogyan szereld fel a víztakarékos perlátorodat?

Cseréld ki a csaptelepben található korábbi perlátort a víztakarékos Hihippo állítható perlátorra. A perlátor közepén található csavar állításával szabályozhatod a csap maximális vízáteresztő képességét. Ehhez csupán 1 kis csavarhúzóra lesz szükséged. A csavar kismértékű elfordításával változik a perlátor áteresztése 2 perc/litertől egészen 6 perc/literig.

Fontos! A perlátor külső mentes, így átalakító nélkül M24-es típusú csaphoz használható. Amennyiben a terméket M22-es csaptelepnél szeretné használni, vásárolnia kell hozzá 1 átalakító gyűrűt.

Csaptelep tipusok

Fogyasztói vélemények:

Még senki sem írt véleményt erről a termékről.

Kérjük, jelentkezz be! Ezt követően szólhatsz hozzá a termékhez.